Veelgestelde vragen

Hieronder staan een aantal vragen die we bij Cangeroes vaak krijgen. Klik op de vraag voor het antwoord. Staat jouw vraag er niet bij, ga naar contactformulier en stuur ons bericht.

Vragen

Leuk dat je interesse hebt om mee te trainen! Je mag bij Cangeroes twee keer gratis proeftrainen. Om je hiervoor aan te melden kun je op de pagina lid worden het formulier proeftraining invullen. We gaan dan met de trainer van het voor jou geschikte team in overleg en we laten je dan weten wanneer je mee mag komen doen. Het kan zijn dat er een wachtlijst is. Als je het proeftrainen leuk vond en je past volgens de trainers en de Technische Commissie in het team, dan kun je je aanmelden als lid van Cangeroes.

De contributie verschilt per team, omdat de teams verschillen van niveau en aantal trainingen. De actuele contributie vind je hier.

De trainer van het team waarbij je een proeftraining hebt gehad, bepaalt in overleg met de Technische Commissie in welk team je komt. Ben je al langer lid van de vereniging? Dan bepaalt de trainer van het afgelopen competitiejaar in overleg met de Technische Commissie in welk team je komt.

De trainer van het team waarbij je een proeftraining hebt gehad bepaalt in overleg met de Technische Commissie welk team je komt. Ben je al langer lid van de vereniging? Dan bepaalt de trainer van het afgelopen competitiejaar in overleg met de Technische Commissie in welk team je komt.

Onder de menuknop ‘teams’ zijn alle teamindelingen te vinden.

Alle thuiswedstrijden zijn in de weekenden in Sporthal Lunetten. Het wedstrijdschema vind je onder wedstrijden. Alle teams trainen in Sporthal Lunetten. Een paar trainingen worden in andere sporthallen in Utrecht gegeven. Voor de trainingstijden en -locaties per team kun je kijken op de teampagina’s.

De wedstrijdverslagen van elk team zijn op de teampagina’s te vinden.

Voor al je vragen kun je contact met ons op nemen via het contactformulier. Wij zorgen dat je vraag zo snel mogelijk bij de juiste persoon komt die dan weer contact met jou op neemt. Ga naar contactformulier.