Het woord is aan de voorzitter!

Fusie BCU en Cangeroes

Beste leden,

Het is zover. Ik ben officieel geen voorzitter meer en wij heten officieel geen Basketbalvereniging de Cangeroes meer. Het bestuur van de afgelopen 3 jaar, heeft met ontzettend veel plezier zich ingezet voor de club, wat geresulteerd heeft in een paar zeer mooie ontwikkelingen waarbij de fusie er één is. Na 3 jaar zijn wij, gezamenlijk met BCU, over naar onze nieuwe vereniging: Utrecht Cangeroes. Daarbij hebben veel mensen een hoop van hun vrijwillige uren erin gestoken, waarbij natuurlijk de twee volledige besturen, waarvoor dank. Echter, wil ik ook nog iemand in het bijzonder bedanken en dat is Rob Kraan. In het laatste deel van het traject heeft hij ons erg goed geholpen om deze fusie tot een goed einde te brengen. Bedankt!

Verder ben ik ontzettend blij met de vele andere hoogtepunten die wij, met alle leden, hebben bereikt. Het feit dat wij 3 jaar geleden nog een vereniging waren die tegen rode cijfers aankeken, en dat deze cijfers op het moment weg zijn gepoetst, is iets waar iedereen binnen de vereniging trots op mag wezen. En als je ziet hoeveel vrijwilligers zo enthousiast hebben meegeholpen met de verbouwing van onze nieuwe sporthal, daar mag je als voorzitter ook alleen maar van dromen.

Emma en ik zullen bij Utrecht Cangeroes nog vaak genoeg te zien zijn aan de bestuurstafel, maar Jolanda zal helaas haar taak als penningmeester laten voor wat het is. Ik wil ook haar heel erg bedanken voor de afgelopen jaren. Complimenten voor wat zij heeft gedaan!

Geniet allen van jullie zomer. Er wordt nog gebasketbald in de sporthal als jullie zin hebben, en anders, tot in augustus!

 

Groetjes,

Tale Meester

Vice-voorzitter